By | May 12, 2022

Kawasaki Shoes са марка, която, въпреки японското име, е проектирана и произведена в Дания. Тези обувки са най-продаваният дизайн на обувки в историята на Дания. Компанията е създадена в Дания преди повече от 35 години и въпреки че обувките все още се произвеждат в оригиналната фабрика, използвайки същите машини, те са въведени в съвременната ера с много различни цветове, които се произвеждат в наши дни, а не само черното и бялото на оригинална обувка. Тези дни имат модерен ретро стил за себе си, но все още се произвеждат от изцяло естествени материали и цялото производство на обувките се извършва в Европа.

През 1972 г. компанията J Hammergaard Hansen Sport A/S търси удобни обувки за бадминтон и основа марката Kawasaki. След като завладяха пазара на мода и стил на живот в Скандинавия (Дания, Швеция и Норвегия) в продължение на тридесет години, през 2006 г. те решават да навлязат на европейския пазар. Kawasaki се оказа изключително силен конкурент на скандинавския пазар на моден начин на живот и сега завладява и европейския пазар.

Kawasaki Shoes отчита загрижеността на света, когато става въпрос за околната среда и използва само естествени материи – каучук, памук и велур – в дизайна си, а подметките са произведени по метода на гореща вулканизация, което ги прави изключително гъвкави, удобни и дълги носене.
Обувките на Kawasaki се продават в цяла Европа, включително в страни като Италия, Франция, Исландия, Норвегия, Швеция, Швейцария, Португалия, Испания, Гърция, Германия, Австрия и Близкия изток.

Мъжете обичат простия удобен стил на обувките и ботушите Kawasaki, които се предлагат в много основни цветове от класическо черно и бяло до меки бежови и сини. Има и материали, включващи анимационни дизайни със закопчавания с връзки за обувки, перфорирани детайли, вътрешно затваряне с цип, облицовка от проблемна кожа и страхотно удобна и гъвкава гумена подметка.

Жените също обичат модерния, ретро външен вид на класическите черни или бели маратонки, но са разглезени за избор с безбройните налични цветове и материи. Има обувки от плат, велур или платно с детайли на логото отстрани и самозавързване на ключалката и разбира се тази вулканизирана гумена подметка, за да осигури максимален комфорт и издръжливост, които човек може да очаква от обувките на Kawasaki. Разнообразието от цветове и дизайни, от райета, карета, щампи на цветя и анимационни щампи, ще очароват и зарадват най-уморените купувачи на обувки. Независимо дали искате обувка, която да носите, докато играете любимия си спорт или просто да се отпуснете на плажа или в парка, ще харесате външния вид и усещането на обувките Kawasaki.

За да бъдат „най-продаваната обувка в Дания“, тези обувки трябва да имат нещо специално в себе си. От 2006 г. останалата част от Европа открива комфорта и стила на този водещ датски дизайн с японско име. Може би е време сами да опитате чифт и да разберете какво сте пропуснали. Пълната гама обувки за мъже и жени може да бъде закупена онлайн, така че независимо къде живеете, можете сами да откриете обувки Kawasaki.