By | April 2, 2022

Обувките Ipath са екологично чисти обувки за скейтборд. Марката има високо ниво на информираност към природната среда. Това е доказано не само в тяхната програма за популяризиране, която е насочена към екосистемата, но и в самите обувки. Използването на продукти като коноп и естествен памук в обувките Ipath е доказателство, че марката е посветена да се грижи за екосистемата. Името на марката наистина се отличава от другите марки обувки за скейтборд поради това екологично съзнание, което се прилага директно към обувките и маратонките.

Марката Ipath е разработена от Брайън Краус и професионалистът по скейтборд Мат Фийлд. Това е бизнес за обувки и облекло за кънки със седалище в Торънс, Калифорния. Обувките и маратонките Ipath произхождат от улиците на Сан Франциско, но също и от задните улички на Ню Йорк, където скейтбордът е на видно място. Идеята зад тези обувки е да се разбере какво всъщност представлява съзнанието. За компанията това съзнание означава да бъдеш себе си и да следваш своя път. Това може да бъде обобщено в слогана, който носи марката: Следвайте пътя си.

Тя наистина следва много различен маршрут. В търсенето си да бъдат себе си и да следват собствения си маршрут, те разработиха земна колекция от обувки за скейтборд и маратонки в сравнение с нарастващите иновативни обувки за скейт, които навлизат на пазара в днешно време. Обувките и маратонките Ipath се считат от много хора за екологични обувки за скейтборд. Никога преди на пазара не е имало обувки за скейт като обувки и маратонки Ipath. Когато секторът на обувките за скейтборд се надпреварва към използването на най-иновативните материали, обувките и маратонките Ipath използват коноп, органичен памук и кожа като алтернатива.

Независимо от това, човек не може да подкопае нивото на качество на обувките Ipath, просто защото те са екологични обувки и маратонки за скейтборд. Тези обувки за кънки използват най-висококачествения коноп, който има на пазара. Използват висококачествена гума за по-добро сцепление. Те също така използват EVA стъпала за по-голям комфорт и разбира се защита. Обувките са произведени с помощта на строблесна конструкция, която създава ефект, подобен на чорап, което дава по-голям комфорт и позволява по-добра производителност. Техните обувки и маратонки наистина са отлични екологични обувки за скейтборд.

Гамата мъжки обувки Ipath се състои от Alfaro, Brentford, Burnquest, Cats, Classics, Darius, Grasshopper, Gall, Derelict, Mantis, Lyndhurst, Langston, Sheerling, Reed, Passmore и Stash. Техните дизайни имат този земен смисъл, тъй като обувките са предимно от висококачествен коноп и естествен памук. Въпреки че някои са изработени от кожа, производителят гарантира, че използват само кожа, която произхожда от кожарски заводи със сребро. Обувките и маратонки Ipath, точно като други марки обувки за скейтборд, имат екипаж от скейтбордисти, който включва Фред Гал и Боб Бърнкуист.