By | April 24, 2022

Ако искате да се погрижите за здравето на краката си, ви предлагаме да закупите най-добрите обувки. Но въпросът за милиони долари е как можете да намерите чифт, който може да пасне правилно и да предложи много подкрепа? В тази статия ще ви дадем 8 съвета, които да ви помогнат да получите чифт, който ще бъде добър за вашите деликатни крака. Прочетете, за да научите повече.

Може да искате да започнете със собствените си крака и да помислите за нещата, които вече имате в гардероба си. За да започнете, застанете върху картон без обувки. След това трябва да проследите формата на двата си крака. След това трябва да поставите обувките си върху чертежа. В идеалния случай обувките ви трябва да съответстват на контура на краката ви възможно най-близо.

Изберете съществуващ чифт обувки, който не ви причинява болка. В повечето случаи този тип обувки се отличават с широки пръсти и ниски токчета. Така че, това, което трябва да направите, е да се уверите, че пръстът на обувката не е по-къс или по-тесен в сравнение с пръстите на краката ви.

По-долу са дадени някои от съветите, които ще ви помогнат да сте сигурни, че обувките, които ще закупите, са удобни.

1. Трябва да изчакате до следобеда, преди да купите обувки. Причината е, че краката ви са склонни да се разширяват до края на деня. Този съвет е важен, ако искате да получите правилния размер.

2. Изберете правилния тип чорапи. С други думи, вземете чифт чорапи, които обикновено носите.

3. Позволете на продавача да ви измери краката. Всъщност трябва да измервате краката си всеки път, когато купувате нови маратонки.

4. Обуйте обувките, които искате да купите, и се изправете. Сега трябва да имате минимум половин инч пространство между пръста на обувката и вашия собствен пръст.

5. Направете бърза разходка, за да видите как се чувстват обувките. При топките на краката трябва да има достатъчно място. Петите трябва да прилягат плътно, вместо да се изплъзват. С други думи, не купувайте чифт само защото смятате, че ще се свърже с времето.

6. Трябва да вземете предвид нивото си на комфорт, вместо да зависи от описанието на размера на обувката. Освен това размерите обикновено се различават при различните производители. Независимо от рекламните претенции, трябва да вземете чифт, който е удобен.

7. Проверете вътрешността на маратонките, за да разберете дали имат някакви шевове, етикети или други дразнещи неща. В крайна сметка, не искате да получите мехури, след като купите чифта.

8. Обърнете маратонките и разгледайте по-отблизо подметките. Това е, за да сте сигурни, че са достатъчно здрави, за да ви предпазят от остри предмети. Освен това те трябва да предлагат достатъчно омекотяване. Освен това трябва да се разхождате, за да проверите омекотяването.

Накратко, ако следвате тези 8 съвета, ще можете да си купите чифт маратонки, които ще бъдат полезни за краката ви.