By | April 2, 2022

Леките маратонки

Що се отнася до модата за пътуване, не е тайна, че удобните маратонки за ходене са задължителни. Има причина маратонките да са любимата обувка на пътуващите навсякъде. Но в стремежа си да намерите идеалния чифт маратонки за пътуване, имайте предвид не само комфорта, но и теглото. Тежките маратонки могат да натежат куфара ви и бързо да се превърнат в тежест за опаковане. Вместо това потърсете маратонки, които също са леки и лесни за носене. Например тези перфорирани маратонки тежат много малко и също така са дишащи. Ако сте човек, който лесно се изпотява краката, чифт като този може да бъде божи дар.

Маратонката без дантела

Ако летите със самолет, друг аспект, който ще искате да вземете предвид, са линиите за сигурност на летището. Ако смятате, че свалянето и повторното завързване на маратонките ви е неприятно, помислете за инвестиране в чифт маратонки без връзки. Те осигуряват целия комфорт на маратонките, без да се карат връзките за обувки и се предлагат в няколко различни разновидности – от цип до велкро. И ако смятате, че трябва да направите компромис със стила, ще се радвате да знаете, че днес на пазара има няколко модерни дамски маратонки без връзки, което улеснява от всякога намирането на чифта, който е точно за вас.

The Strappy Flat

Друг удобен стил за пътуване е плоският с каишки. Висококачествените апартаменти могат да направят много удобни обувки за ходене – идеални за разходка през оживени летищни терминали, автогари или дори за разходка из града по време на вашите пътувания. Ако имате тесни крака или се притеснявате от подхлъзване, обувките с презрамки ще осигурят правилно прилягане. Просто внимавайте да изберете чифт, който не е много стегнат. За целта препоръчвам да търсите обувки с регулируеми велкро презрамки. Това прави регулирането на прилягането бързо и лесно. Потърсете и апартаменти с удобна, дебела подметка. Повярвайте ми, краката ви ще ви благодарят за това!

Лесният слайд

Ако не искате да губите време за обличане и събуване, помислете за нещо дори по-лесно от сандали с каишки или маратонки без връзки. Пързалките са идеални за точно това, което звучат – лесно се плъзгат и слизат от краката ви, което ги прави идеалният избор за пътници, които винаги бързат да излязат от вратата. Пързалките също са идеални за разходка по плажа, мотаене край басейна и както споменах преди, тези досадни линии за сигурност на летището. Когато пазарувате слайдове, важно е да намерите възможно най-доброто; не трябва да е прекалено стегнат или твърде свободен на крака ви. И преди всичко останало, уверете се, че подметката е дебела и осигурява правилната опора на крака ви.

Удобните ботуши

Ако пътувате през есента или зимата, искате да сте сигурни, че краката ви остават топли и уютни, независимо къде се скитате. Ботушите с нисък ток или равни ботуши могат да бъдат отлично допълнение към вашия гардероб за пътуване. Потърсете стилове, които са лесни за обуване и събуване и удобни за ходене на големи разстояния. Ако сте на път към зимен климат, изберете ботуши с мека вътрешна част, като рижи. Ако се притеснявате, че по-високите ботуши заемат твърде много място в куфара ви, помислете за винаги популярните ботуши, стил, който удря точно около глезена. Най-добрите ботуши имат мека подложка за допълнителен комфорт, така че не забравяйте да търсите това, когато избирате своя чифт за пътуване.