By | May 3, 2022

Готическият моден стил стана изключително популярен през последните години. Първоначално ъндърграунд стил, който се носеше само от малцина, този стил се превърна в много моден напред, тъй като се премести в мейнстрийма. Много хора намират за забавно да се обличат, използвайки този стил спорадично, докато други са интегрирали много аспекти на външния вид в ежедневното си облекло. Този стил интегрира няколко основни елемента от много различни стилове, което създава наистина уникален външен вид. Използвайки аспекти на кожено облекло, викторианска естетика и пънк, външният вид има както културни аспекти от висок и нисък клас. Обувките се превърнаха в една от областите, които се използват както от привърженици, така и от любители.

Ботуши. И за мъжете, и за жените, ботушите са много популярна визия. Готските ботуши имат страхотен външен вид, който е много индустриален вид с малко стил. Тези ботуши обикновено са особено дълги по дължината на крачола и имат силно изразени катарами и презрамки. Кожата обикновено е много лъскава, а основата на стъпалото има дебели протектори.

Платформи. В почти всяка форма на обувки, ботуши или други, платформите са изключително популярни в този стил. Те са направени от дебела гума и добавят няколко инча повдигане. Асансьорът обаче не е пета. Асансьорът е плосък и позволява на потребителя да ходи, както обикновено, без много дискомфорт. Допълнителната височина добавя повече към външния вид на носителя и увеличава дължината на крака по фин начин.

викториански. Този модел обувки, обикновено дамски обувки, тези продукти се опитват да имитират външния вид на викторианския стил чрез много деликатен дизайн, който е особено богато украсен на външен вид. За разлика от викторианската естетика обаче, тези продукти са черни.

Мъжки обувки. За мъжете готическите обувки са много по-фини от женските им колеги. Те все още могат да бъдат също толкова голямо изявление. Често много пъти тези продукти имитират по-стари стилове от 20-те и други епохи, но все още запазват тъмната кожа и светлата неръждаема стомана.

Забавни маратонки. Готският стил често интегрира изображения на смърт, скелети и други зловещи образи. Маратонки, слипони и други основни стилове обувки за готически стилове са променени с тези изображения, като отново се представят тъмните цветове, пасващи на този стил.

Всеки от тези стилове може да бъде интегриран в много други визии, така че да могат да бъдат забавни за игра дори за тези, които не са напълно готи. Въпреки това, това може да се окаже бърза стъпка към пълното превръщане в този забавен външен вид.