By | May 5, 2022

Клиновете са на мода в модата и с добра причина. Те са гъвкави, удобни и гъвкави за много случаи. Клинът се използва за ежедневна или бягане, йога и всичко, което изисква да се чувствате комфортно. Те също могат да бъдат облечени за събитие, което изисква от вас да изглеждате малко по-добре.

Черният цвят е номер едно за гамаши. Доста обичайно е да видите черни или тъмносини клинове, съчетани с цветни шарени горнища. Въпреки това, за уникален дизайнерски външен вид, опитайте да обърнете тази тенденция, като изберете висококачествени шарени клинове и едноцветни горнища. Можете дори да намерите потници, които идеално пасват на клинове за цялостен дизайнерски вид. Добавете едноцветна блуза, вързана на талията, за сладка модна визия.

В зависимост от това какво смятате да правите в гамата си наистина зависи от типа горнище, което искате да изберете. Ако бягате, разбира се, ще искате удобен, по-стегнат горнище, така че да не ви пречи на бягането. Подходящите потници са перфектен избор за тази дейност. Някои магазини дори предлагат подходящи маратонки, ако наистина искате да изглеждате украсени от главата до петите.

Йога ще изисква голяма част от същия тип топ селекция. Разбира се, вие ще искате да сте напълно гъвкави в своя топ избор и да носите нещо, което няма да ви пречи. Някои магазини дори предлагат координиращи постелки за йога, за да поддържат целия ви ансамбъл в синхрон.

За ежедневната визия вие сте много по-гъвкави и външният ви вид може да бъде много небрежен или дори малко стилен в зависимост от ежедневните ви дейности. Пазарувайте онлайн магазини Print-On-Demand, за да намерите наистина уникални клинове и горнище, които е малко вероятно да се видят във вашия район. Няма повече да идвате на събитие със същия точен клин като 5 други жени. Можете да получите скъп дизайнерски вид, без да харчите високите дизайнерски цени. Разбира се, ще платите повече от повечето местни складови магазини, но качеството винаги ще бъде много по-добро и в магазин за печат при поискване. Да, наистина получавате това, за което плащате, освен ако разбира се не плащате само за дизайнерски етикет. Няма нужда от това, за да получите този остър дизайнерски, уникален вид.

Добавете малко бижу, колие със съвпадащи обеци, за да обличате клиновете си, и напълно изхвърлете тениската, ако искате да облечете визията си. Само качеството на горнището ви ще направи огромно разнообразие от цялата ви визия

Има толкова много опции за клинове, но най-добрият е да намерите наистина уникални клинове, които да ви отличават.