By | April 2, 2022

Снощи валя сняг за първи път тази година в моя район на Южен Онтарио и ме накара да се замисля за ботуши, зимни палта и трите котенца, които наричат ​​мястото ми дом.

„Вземете ми хубави ботуши и няма да ви липсват кожени шапки, нито прилично ястие, нито нещо друго“, каза котаракът в ботуши на сина. Когато си помисля за “котаракът в ботуши” от моето детство, си спомням всички любими времена за четене и си представям онази котка в ботуши. По онова време изглеждаше странно да се мисли за котка в ботуши, но днес с всичките нови и сладки дрехи за домашни любимци, налични, мисълта не е толкова странна. Всъщност има ботуши за котки и собствениците на домашни любимци ги използват, но ако мислите да ги закупите, тогава трябва да продължите с повишено внимание.

Дрехите за домашни любимци, включително дрехите за домашни любимци за котки, стават доста популярни и редица различни магазини за домашни любимци и магазини за аксесоари за домашни любимци предлагат различни видове дрехи, включително в някои случаи зимни ботуши за котки.

Въпросът е дали вашата котка има нужда от зимни ботуши? Е, ако живеете в студен климат и котката ви излиза навън, той може да се възползва от зимните ботуши. Проблемът е, че котките имат толкова независим характер и ноктите им са толкова част от начина, по който усещат нещата, че може да е трудно да накарате котката да свикне със зимните ботуши.

Тъй като домашните любимци остаряват и това включва котки, те се нуждаят от допълнителна помощ за поддържане на топлина, особено ако котката излиза на открито. Тъй като остаряват, когато излизат на дълги разходки, телесната им температура може да започне да пада, когато се върнат и да започнат да се охлаждат, така че зимните ботуши може да са временна опция, докато котката се затопли отново.

Има някои плюсове и минуси на котките да носят зимни ботуши. Вярно е, че когато навън има сняг и лед, лапите на вашите домашни любимци могат да замръзнат и снегът може да се натрупа между пръстите на краката му, а ако има сол по алеите, тогава той може да проследи тази сол в къщата и върху вашите килими. Но ако използвате зимни ботуши на котка и го пуснете да излиза навън без надзор, вие също отнемате неговата защита, защото котката използва ноктите си, за да се защитава от други животни, а когато е с ботуши, е, просто не е може да използва и тези нокти.

Котешките ботуши могат да се използват като декоративен стил или като начин да затопли лапите му, когато се върне вътре, но вероятно не е толкова добра идея да го пускате сам с котешки ботуши.

Модните дрехи за домашни любимци са сладки и могат да се използват за котки. Налични са малки пуловери и ботуши, но вероятно трябва да им се насладите у дома и да спрете, ако котката ви излезе навън. Най-добрият начин да оставите котката си да не изстине вероятно като я държите вътре, където е топло и препечено. През повечето време котката ще подуши навън, когато е наистина студено, ще обърне гръб и реши да остане вътре.