By | April 29, 2022

Както всички знаем, скейтбордът е страхотно забавление. Сигурен съм, че знаеш колко е страхотно да научиш нови трикове и да ги покажеш на приятели и на всички. Въпреки това карането на скейтборд понякога може да бъде много разочароващо. Ако смятате, че не сте успешен скейтбордист, трябва да опитате да се концентрирате върху различни неща. Скейтбордът е свързан с висока скорост, релаксация и забавление! В днешно време, когато хората започват да се учат да карат скейтборд, те винаги искат да научат тези оли, кикфлипове и 360 обръщания преди всичко останало. Това не е най-добрият начин да започнете да карате скейтборд. Ако наистина искате да се насладите на скейтборд, опитайте се да запомните следните неща:

1) Уверете се, че вашият скейтборд не е остарял. Почистете лагерите си, за да се търкалят правилно. Ако имате нужда от нова дръжка, купете я от местния магазин за скейтборд. Никога не трябва да забравяте да се грижите за вашия скейтборд.

2) Избягвайте неподходящите дрехи, например тесни дънки. Уверете се, че можете да движите частите на тялото си, особено краката, достатъчно добре.

3) Не носете маратонки, докато карате скейтборд! Истината е, че маратонките не са направени за скейтборд, а за джогинг. Най-добрият начин да намерите подходящи обувки е да посетите местния магазин за скейтборд и да поискате обувки за скейтборд.

4) Докато карате скейтборд, понякога е освежаващо да забравите всички тези сложни трикове и просто да се търкаляте с висока скорост. Научете се да боравите с вашия скейтборд, като се търкаляте по рампа за скейтборд и в басейн, ако можете да намерите такъв. Опитайте се да направите някои “стари училищни” трикове, например “пързалка надолу”. Усеща се готино и също изглежда готино. Основният фокус е върху усещането за вашата дъска. Почувствайте го напълно!

5) Винаги има моменти, в които не трябва да скейтборд. Не карайте скейтборд, когато сте ядосани или уморени. Това може да бъде много вредно за вашия скейтборд и за вас самите. Винаги помнете, че карането на скейт е просто забавление.

Според мен тези неща е добре да си спомняте, когато скейтбордът не просто се чувства добре. Добрият скейтбордист не е просто добър в правенето на трикове, но наистина може да се забавлява и да се наслаждава.

Коментарите са добре дошли. Чувствайте се свободни да споделите мнението си!