By | April 15, 2022

Кой чифт епични маратонки държи шампионския колан като най-скъпият чифт обувки на Коби Брайънт? Това наистина е труден въпрос за отговор. Но също така със сигурност е много забавно да се опита. Очевидно времето играе огромна роля при определянето кой е най-скъпият чифт обувки на Kobe Bryant. Цената на най-скъпата обувка сега може да не е толкова висока, колкото цената на обувката Kobe в миналото. И така, нека сравним най-скъпата обувка днес с най-скъпата обувка от миналото.

Тъй като всеки чифт маратонки, пуснати като част от линията на Kobe, се продава на дребно или между $130 до $150, най-скъпият чифт е резултат от два основни фактора, достъпността за широката публика и общата пусната сума. Като кецове, това са два фактора, които познаваме твърде добре. Два фактора, които движат цената на маратонки с подпис на Kobe през покрива. Ако една от тези обувки е много ограничена в продажба и се предлага само в определени търговци на дребно в цялата страна, по-добре да имате много време и пари в ръцете си. Ще трябва да пътувате и да лагерувате в някой от тези търговци на дребно, за да имате шанс да получите тази обувка. Но това е и едно адско приключение!

Kobe VI “Grinch” – В момента това е най-скъпата обувка, която Nike пусна като част от серията баскетболни обувки Kobe. Тези скъпоценни камъни ще ви струват от $350 до $400. Kobe “Grinch” беше пуснат по време на празничния сезон на 2010 г. Коби ги носеше в игра на Коледа миналата година по националната телевизия. Всъщност няколко чифта бяха забелязани на краката на знаменитости като Джордж Лопес, седнали на корта в Лос Анджелис този ден. Обувката се състои от горна част с текстурирана змийска кожа в зелен цвят на бонбонено ябълка с ярко жълт акцент. Междинната и външната подметка също са на цвят бонбонено зелено. Допълнете го с червени връзки и имате шедьовър. Тази обувка беше изключително ограничена в произведените количества. Оттук и високата цена.

Kobe V “Big Stage” – Това е може би най-скъпата обувка Kobe от миналото. Издадена както в домашна, така и в гостуваща цветова гама, тази епична маратонка струваше $450 наведнъж. Изданията както за дома, така и за гостите се отличават с метален златен Swoosh и ток, заедно с прозрачни полупрозрачни подметки. Домашното издание включваше бяла горна част, а гостовата черна горна част. В допълнение, статистиката на Кобе за предходната година беше интегрирана по фин начин в горната част. Изработени специално за носене на Коби по време на финалите на НБА през 2010 г., единственият търговец на дребно, който ги продава, се намираше в Лос Анджелис. Говорете за ограничена наличност! Обувката също беше ограничена до 250 чифта от всеки цвят. Говорете за ограничено издание!

Ограничената наличност и малкият брой произведени обувки ще повишат цената на всеки чифт баскетболни обувки за мъже. И цената на всеки продукт се повишава. Обувки Nike за баскетбол като цяло се продават по този начин. Опитът да се сдобиете с най-скъпия чифт обувки на Коби Брайънт е само част от удоволствието и болката да бъдете кецове.