By | April 23, 2022

Бонбоните обувки са предназначени за женския тийнейджърски и тийнейджърски пазар – те са млади, сладки и достъпни. Но удобни ли са? Ще поддържат ли крака на вашето дете? Ще издържат ли, докато детето ви не ги надрасне? За кратък преглед на продуктите за обувки Candies, продължете да четете.

Цена на бонбони

Повечето родители могат да намерят обувки Candies от около $20 до $60, в зависимост от това къде ги купувате и от закупения стил. Техните леки обувки и сандали обикновено са на по-ниска цена от техните ботуши и маратонки за ежедневно носене.

За детските обувки те са малко по-скъпи от други марки с намаление, но цените са сравними с други подобни артикули.

Колко удобни са те?

Бонбоните се предлагат както малки, така и тесни. Те са предназначени за крака на млада жена, което означава, че ще са по-малки и по-стегнати от същата обувка, предназначена за по-възрастна жена. Ако имате широк крак, може да се наложи да опитате друга марка.

Не забравяйте, че бонбоните са създадени за стил, а не за дългосрочен комфорт. Те са чудесни за обикаляне из училище или пътувания до мола, но не са подходящи за час по фитнес или училищни екскурзии. Тези обувки са модни, а не работни обувки.

Издръжливост и качество на марката

Тъй като бонбоните са предназначени за деца, те са направени да бъдат доста издръжливи. Ако децата ви са по-големи, може да откриете, че няма да издържат, докато детето ви не ги надрасне, но те ще вършат работа за около 4 до 8 месеца, в зависимост от това колко често се носят.

Много родители се оплакват, че по-леките обувки на марката (балетки, ежедневни маратонки и сандали) просто не предлагат качеството и издръжливостта, които търсят. Въпреки това, техните модели за ежедневно носене, като маратонки, са склонни да предлагат по-добра издръжливост и дългосрочно качество.

Ако детето ви е настроено към чифт бонбони, но сте загрижени за качеството, купете обувките от реномиран търговец на дребно със силна политика за връщане. Например, Nordstrom’s ще вземе обратно всеки чифт обувки в рамките на разумен период от време, ако не успее да изпълни основните стандарти за качество.

Маркова мода и стил

Като се има предвид, че бонбоните се предлагат на пазара и са предназначени за млади жени, обувките са фънки и готини, но и подходящи за възрастта. За млада жена са идеални. Ще видите тези обувки рекламирани и представени в популярни младежки списания като Teen Beat, Teen People, Seventeen, YM и други.

Това не са обувки за възрастни жени, нито са подходящи за работното място. По същество те са страхотни обувки за по-млада жена. Компанията предлага разнообразие от стилове, като нови обувки излизат всеки сезон в съответствие с текущите тенденции на младежкия пазар.

Заключение

Ако искате обувка, която е остра, забавна и подходяща за възрастта, дъщеря ви вероятно ще хареса чифт обувки Candies. От друга страна, ако търсите обувка, която ще издържи учебната година и ще поддържа правилно растящия крак на дъщеря ви, може да искате да потърсите някъде другаде.