By | April 9, 2022

Подобно на червения нос на клоун, това е може би едно от най-важните части от облеклото на професионалния клоун. Но не можете да си позволите парите за чифт луксозни кожени клоунски обувки.

Така че сега е време да направите свои собствени обувки за клоун.

Но как да започнете да правите своя?

Чувствайте се свободни да вземете някои обикновени маратонки, колкото по-голяма е маратонката, толкова по-добре за този проект. Сега полудете и го украсете

* оцветете ги с ярка боя, колкото по-ярки, толкова по-добре

* Зашийте някои копчета

* Добавете няколко ивици с бои или зашити върху панделки

* Добавете няколко точки с бои или зашити

* Залепете някои малки предмети, като пластмасови цветя (нещо, което е свързано с характера на вашия клоун)

Незабавни обувки за клоун

Те са високи кецове с името на Chuck Taylor’s и са произведени от Converse. И те се предлагат в няколко стила. Цената е от тридесет до шестдесет долара. Купете чифт размер 22 или по-голям, обуйте ги и имате Instant Clown обувки.

Други идеи

Залепете обувка с нормален размер вътре в чифт обувки с размер двадесет и два! По този начин можете да носите удобен чифт и все пак да изглеждате като клоун с наистина големи обувки. Или просто направете едната като размер двадесет и два и оставете другата обувка като нормален размер

Или поставете дясната обувка с нормален размер в лявата обувка с размер на клоун и обратно. Това изглежда, че краката ви са обърнати. Ще получавате погледи и двойни снимки от хората, докато се разхождате с тези обувки.