By | April 2, 2022

Когато човек мисли за Италия, той мисли за живописна провинция, древни руини, невероятна история, вкусна храна, стил и елегантност. Те не мислят често за много практичния и функционален оригинален Moon Boot. Всъщност Tecnica за първи път проектира Moon Boots в началото на седемдесетте и фактът, че те все още се произвеждат днес, е доказателство за ценната ниша, която имат на пазара.

Лунните ботуши са незаменим за зимата. какви точно са те? Moon Boots са водоустойчива или водоустойчива форма на обувки, които са изработени от леки материали със специализирана термична подплата, която може да поддържа краката и прасците топли при температури, достигащи -35oC. Петата и подметката на обувката подобряват комфорта и стабилността, докато подметката добавя допълнителна топлина поради собственото си изолиращо свойство. Тези характеристики ги правят идеални при сняг и студено време. Външният им вид отразява огромни, елегантни и плътно прилепнали ботуши.

През 40-те години, откакто се появиха на пазара, изборът от налични опции по отношение на функциите на Moon Boot нарасна изключително много. Сега те се предлагат в редица външни покрития, включително велур, найлон жакард, мек на допир найлон, найлон, лак PU, ватиран PU и блестяща тъкан. Всеки сорт променя външния вид леко от матово до лъскаво покритие. Личните предпочитания са единственият начин да вземете решение по отношение на тази функция, тъй като всички те са изключително по качество и външен вид.

Както се очакваше, предлагането в редица материали означава, че има голяма гъвкавост по отношение на избора на цвят. През цялата си история Moon Boot винаги е бил ярко и щастливо допълнение към всеки зимен гардероб и сега не е по-различен. Примерите за цветове включват неутрални и фини тонове като охра, сиво, тъмно кафяво, черно и лед до светло розово, виолетово, лазурно, бензиново синьо, оранжево и морско зелено. По-забележимите цветове се състоят от сребристо, слонова кост, бордо, буганвил, кайсия, червено и жълто, особено след като някои се предлагат и в метално покритие.

Традиционно Moon Boot се предлагаше с по-дълга дължина в стил, който не беше заострен. Въпреки че този стил все още е по-популярен, съществуват и по-къса версия и/или по-вталена. Отново решението кой е по-добър е въпрос на личен избор. Разбира се, не всички търговци на дребно могат да имат всички налични материали, цветове или стилове.

Moon Boots са удобни с това, че се грижат за двата пола и всички възрасти. Възрастните, юношите и тийнейджърите могат да изглеждат топли и модерни, докато новородените и децата могат да изглеждат уютни и сладки. Те са изключително гъвкави в това отношение.

Moon Boots са нещо повече от обувка, която да се хвърли в гардероба. Техните изолационни свойства и способност да придават стабилност при условия с по-малко сцепление ги прави перфектни за страховитите зимни месеци. Те също така внасят малко цвят в ситуации, които понякога могат да оставят човек да се чувства тъжно и меланхолично. Те изглеждат страхотно, чувстват се страхотно и ви карат да се чувствате същото.