By | April 30, 2022

Скейт обувката Nike Skeet не е просто поредното издание на Nike в относително новата си линия за скейтборд, а е много повече. Nike Skeet включва красива комбинация от стил, издръжливост и производителност. Проектиран като маратонка за скейтборд, той също така притежава външния вид и стил, за да бъде модерно допълнение към вашия ежедневен външен вид. Предлага се в разнообразие от привлекателни, но занижени цветове. Независимо дали се хвърляте в скейт парк или се блъскате по улиците на града, тези хубави ритници определено са “където е”.

В скейтборда, като всеки друг спорт, наличието на подходящо оборудване е от първостепенно значение. Личните нужди на всеки ще варират, но тези маратонки определено имат покрити всички нужди, и някои. Nike, както обикновено, свърши страхотна работа с изследванията и инженерството, като изведе на пазара продукт, който е добре проектиран за предназначението си. Разбира се, никой не е усъвършенствал изкуството за комбиниране на технологии и обувки като Nike. Този Nike Skeet разполага с издръжлива гумена подметка със смес от кожа, велур и набук в горната част. Еластична външна подметка осигурява баланс на защита, омекотяване и отлично поглъщане на удара. Както се очакваше, той има плоска основа, която разкрива стъпало с рибена кост, което осигурява отлично сцепление и сцепление. Междинната подметка е изработена от специален лек материал, наречен Phylon, който придава доста отзивчиво усещане на обувката. Това отстъпва място на подметка, която се оформя и приспособява към формата на стъпалото, докато е в движение, като дава много пружинираща устойчивост. Използването на тези леки материали драстично намалява общото тегло на обувката, тъй като тя тежи само малко по-малко от 15 унции. Както споменахме по-рано, горната част е изработена от много стилна комбинация от кожа, велур и набук, която не само изглежда страхотно, но помага да се направи уредът изключително гъвкав и дишащ.

Въпреки че Nike Skeet е лек и гъвкав, комфортът по никакъв начин не беше компрометиран. Nike се погрижи да включи достатъчно омекотяване. Яката и езикът на маратонката са силно подплатени, което придава много уютно усещане, докато сте на крака. Тази тежка подплата в яката осигурява решаваща защита и подкрепа, за да помогне за избягване на нараняване.

Nike Skeet също се предлага в юношески/юношески размери. Ако имате млад човек, който е развълнуван и ентусиазиран от пързалянето или просто търсите надежден чифт маратонки, за да се разхождат в двора на училището, тогава Nike Skeet Jr. може да е отговорът. Също така не ви пречи, че можете да получите прекрасния стайлинг на Nike на умерена цена. Nike Skeet Jr. също се предлага в същите вълнуващи, но не силни цветове.

Не се опитвате да овладеете “nollie heelflip” или “backside 50-50 grind”? Добре, дори и пързалянето да не е вашата чаша чай, Nike Skeet е страхотна ежедневна маратонка. Неговият здрав, но лек дизайн, съчетан с щедрото му омекотяване, го прави много практична и удобна ежедневна обувка. Предлагат се в изобилие от цветове и цената не е за подигравка. Маратонките на много умерена цена определено струват парите. Обувката за кънки Nike Skeet; комфорт и стил, обвити в един икономичен и практичен пакет.

Независимо дали търсите скейтборд маратонки с отлично представяне, подкрепени от марка (Nike), която има история и репутация на атлетични постижения, или търсите страхотен чифт ежедневни обувки за страхотна цена, тогава Nike Skeet може бъдете точно това, което търсите. Все още четете? Какво чакаш? По думите на Nike, “Просто го направи!”